• Roeping in Veelvoud

  Op deze website getuigen een aantal mensen die “ja“ gezegd hebben op de roepstem van de Heer. Ze vertellen hoe hun antwoord neerkomt op een vrij uitgesproken ‘Hier ben ik, Heer’.
  In elk bisdom trekt er een fototentoonstelling rond met de titel “Hier ben ik, Heer".
   
  Ga naar de website                                    Website van IJD
   
   

 • Wereldjongerendagen - Krakau 2016
  16-31 juli 2016

  350 Vlamingen namen eind juli 2016 via IJD-Jongerenpastoraal Vlaanderen deel aan de Wereldjongerendagen in Krakau.
  Ze waren er samen met honderdduizenden jonge gelovigen uit 180 landen voor een feest van cultuur en geloof...  een verrijkende, onvergetelijke ervaring! Een terugblik...
   
  Verse vis                                        Website WYD (En)
   
   

 • Taizé - Europese ontmoeting in Valencia Valencia (Spanje)
  28 december 2015 t/m 1 januari 2016

  Bid, zing en ervaar stilte aan de Middellandse Zee. Kom samen met tien duizenden jongeren uit Europa en andere werelddelen om nieuwe hoop aan te wakkeren. Ervaar de gastvrijheid van families in en rondom Valencia. Ontmoet mensen die willen leven naar het evangelie en werken aan een menselijke samenleving die bestendig is voor de toekomst.
   
  Website Taizé                           Website Interdiocesane Jeugddienst
   
   

 • CheckpointTV voor jongeren

  Over vriendschap, respect, relaties, toekomst, studiekeuze, gezin, school, omgang met geloof en bidden, leven met andere culturen, consumptie, omgaan met pijn en verdriet, solidariteit, engagement… In alle reportages wordt de band met Jezus of het evangelie gelegd.
   
   

 • Hoe word je mens?

  De Vlaamse kerk biedt zinzoekers een innovatief verdiepend aanbod. In een originele webdocumentaire van zes filmpjes zoekt de tweeling Sara en Elien naar antwoorden op de vraag ‘Hoe word je mens?’.